Merhaba, bugün 4 Mayıs 2024 Cumartesi
CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar Belediye Başkanı Onur Bozkurter’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’Tekirdağımızın ablası, Milletvekilimiz Sn. Nurten Yontar hanımefendiyi makamımda ağırlamaktan onur duydum. Kendilerine nazik ziyaretleri ve seçim sürecinde verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.