Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARI DENETLENDİ

Marmaraereğlisi Belediyesi, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala tüm hazırlıklarını tamamlayarak, ilçedeki kurbanlık satış yeri ve kesim noktalarında çalışmalar gerçekleştirdi.

Marmaraereğlisi Belediyesi; Kurban Bayramı sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve vatandaşların güvenilir bir ortamda kurban alışverişi yapabilmeleri için ilçe genelinde bulunan kurban satış alanlarını ve kesim noktalarını inceledi.

İlçe genelinde kurban kesim yerlerinde denetleme ve inceleme yapmak üzere; İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar,  İlçe Müftüsü Muhammet Ali Özer, Orman Müdürü Burhan Alim ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir araya geldi.

Marmaraereğlisi’nde, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da tüm hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar, Kurban Bayramı sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için denetimlere çıktıklarını belirterek ‘’Vatandaşlarımız bu güzel ortamda rahatlıkla temiz bir şekilde pazarlıklarını yapabilir, kurbanlıklarını alıp kesim işlemlerini gerçekleştirebilir. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı bayramlar diliyorum.’’ dedi.

KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARI DENETLENDİ