Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİ BEEDİYESİ İLÇE GLENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Marmaraereğlisi Belediyesi, yaz sezonunun başlamasıyla, ilçede nüfus yoğunluğunun artmasıyla beraber çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

İlçede artan nüfus yoğunluğu ile birlikte yol yapım çalışmaları ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını yoğunlaştıran Marmaraereğlisi Belediyesi, kış aylarında yağışlardan zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarını planlı bir şekilde yaparken yol kenarlarında çıkan yabani otların temizliğini gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için yapılan çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeniçiftlik, Mustafa Kemal Paşa ve ihtiyaç duyulan mahallelerde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

“İlçemizin dört bir yanında özveriyle çalışıyoruz”

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle sahile giden yolların kullanımının daha da arttığını ve vatandaşların bu güzergahlarda sıkıntı yaşamamaları için sistemli bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Başkan Hikmet Ata, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte ilçemize göç başladı. Nüfus yoğunluğunun artmasına paralel olarak ulaşım hizmetleri de artıyor. Yol yapım çalışmalarımız, ilçe merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde eş zamanlı olarak devam ediyor. Bu çalışmalarla amacımız, kaliteli ve konforlu ulaşım ağımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırmak" dedi.

MARMARAEREĞLİSİ BEEDİYESİ İLÇE GLENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR