BAŞKAN HİKMET ATA’DAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; karne heyecanı yaşayan çocuklara, hediye olarak aquapark bileti hediye etti.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılını tamamlayarak sömestr tatiline giren öğrencilere Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, sosyal belediyecilik anlayışını bir kez daha ortaya koyarak büyük bir jest gerçekleştirdi. Yeniçiftlik Mahallesinde yer alan Trend Aqua Park ve Yüzme Havuzu’nu karnesini alan öğrencilerin hizmetine sundu. Belediye tarafından kendilerine hediye edilen aqua park biletlerini öğrenciler bir ay içerisinde istedikleri zaman kullanarak gönüllerince eğlenebilecekler.

Yoğun bir ders ve sınav maratonu geçiren öğrencilerin iyi bir tatili hak ettiğini belirten Başkan Hikmet Ata, “Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle yola çıktığımız ilk günden beri onların mutluluğunu her şeyin üzerinde tuttuk. Uzun ve yorucu bir eğitim yılının ardından tatil başlıyor. Karne heyecanı yaşayan çocuklarımıza biz de Marmaraereğlisi Belediyesi olarak bir hediye vermek istedik. Karnesini alan çocuklarımız ilçemizde bulunan Trend Aqua Parktan ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Çocuklar bizim geleceğimiz onların mutlu olması en büyük dileğimiz. Eğitim yılını tamamlayan öğrencilerimize iyi tatiller dilerim. Değerli ailelerimize ve eğitimcilerimize de verdikleri emekler için takdirlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın kıymetli öğrencilere karne hediyesi olan "Marmaraereğlisi Trend Aqua Park" biletlerinin dağıtımını Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar gerçekleştirerek çocukların karne heyecanına şahitlik etti. Öğrenciler, bir ay içerisinde bir defaya mahsus ücretsiz kullanım hakkı bulunan, hediye kartlarını göstererek tesisin imkanlarından faydalanabilecekler.

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ