Merhaba, bugün 25 Haziran 2021 Cuma
Marmaraereğlisi Şehitlerini Anıyor

Marmaraereğlisi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yılı dolayısıyla Marmaraereğlisi Şehitliği’nde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Çelenklerin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile etkinlik başladı. Müftülük personeli tarafından şehitlerimizin anısına dua edildi. Töreninin ardından Belediye Başkanı Hikmet Ata ve protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Törene, Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Per. Demiray Karadeniz, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, protokol üyeleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Marmaraereğlisi Şehitlerini Anıyor