Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİ’NDE ÇALIŞAN GAZETECİLERE YEMEKLİ KUTLAMA

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Tekirdağ’daki Basın kuruluşlarında çalışan basın mensupları onuruna akşam yemeği verdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Tekirdağ’daki basın mensuplarını unutmayan Belediye Başkanı Hikmet Ata, gazetecilerin onuruna akşam yemeği düzenledi. Marmaraereğlisi Reisbey Restaurant’ta,  gerçekleştirilen akşam yemeğine Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Muharrem Şen, Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal ile yayın hayatına devam eden yerel gazete, televizyon, internet sitesi ve ulusal haber ajansları çalışanları katıldı.

Başkan Ata basın mensuplarının gününü kutlayarak ‘’Davetimize teşrif eden siz değerli arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah her günümüz böyle olur. Hep birlikte ilçemize katkı sağlıyoruz. İlçemizin sorunlarını birlikte çözüyoruz. Bizim göremediklerimizi bizlere gösteriyorsunuz. Dolayısıyla bizlere yol gösterici oluyorsunuz. Sizlerin söyledikleri bizim için geçerli olan önemli hususlardır. Gazetecilerle birlikteliğimiz her zaman devam edecek. Basın sesimizi halkımıza duyurmada en önemli gücümüz. Sizler çalışmalarınızla toplumu aydınlatan birer ışıksınız. Siz ne kadar güçlü olursanız bizlerde yolumuzu o kadar net görürüz. Bir anlamda siz bizim elimiz dilimiz ve sesimizsiniz. Göreviniz halkın bilgi almasını sağlamak. Bu görevi de yerine getirebilmeniz için biz elimizden geleni yapacağız. Her gün binlerce habere imza atarak, bunları toplumla buluşturan kamuoyuna yön veren gece gündüz demeden çalışan siz değerli basın mensuplarının gününü kutluyor ve başarılar diliyorum’’ dedi.

Yemeğin ardından kısa bir sunumla Marmaraereğlisi’nin planlanan ve devam eden projelerinden bahseden Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek; planlanan projelere tek tek değinerek; Arka Deniz Kıyı Düzenleme Projesi, D110 Yeniçiftlik giriş alt geçit projesi, kapalı devre sulama kanalı sistemi etüdü, Marmaraereğlisi Terminal Projesi, Aleksin Kahvesi Restorasyonu, Metropolit Evi Restorasyonu projelerinin yapımından bahsetti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın Tekirdağ’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldiği anlamlı gecede, gazeteciler müzik eşliğinde eğlenerek keyifli bir akşam geçirdi.

MARMARAEREĞLİSİ’NDE ÇALIŞAN GAZETECİLERE YEMEKLİ KUTLAMA