Merhaba, bugün 16 Nisan 2024 Salı
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNE PİKNİK ETKİNLİĞİ

Marmaraereğlisi Belediyesi, Gençlik Merkezi’nde kurslara devam eden öğrenciler ve aileleri ile eğitimcileri piknikte bir araya getirdi.

Yıl boyunca öğrenciler için çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştiren Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi kış dönemi kurslarının sonuna yaklaşılırken öğrenciler için piknik etkinliği düzenlendi.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Çorlu gölbaşı piknik alanına götürülen öğrenciler gerçekleştirilen etkinlikte oyunlar oynayarak, doğanın ve eğlencenin tadını doyasıya çıkartıp bol bol fotoğraf çektirdi.

Gençlik merkezlerinde dolu dolu bir kış dönemi geçirdiklerini belirten öğrenciler, düzenlenen etkinliklerden dolayı Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya teşekkür etti.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNE PİKNİK ETKİNLİĞİ