Merhaba, bugün 16 Nisan 2024 Salı
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE ISINMA DESTEĞİ

Marmaraereğlisi Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşların ısınma ihtiyacını karşılamak için sanayi esnafına imal ettirdiği sobalar ile deprem bölgesine ısınma desteği gönderecek.

Marmaraereğlisi Belediyesi merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketlerinin ardından yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Marmaraereğlisi Belediyesi, deprem bölgesindeki kış şartları nedeniyle afetzedelerin ısınma ihtiyacını karşılamak için Yeniçiftlik Mahallesi Sanayisinde esnafının desteği ile soba üretimine başladı. Sanayi esnafının imal ettiği ilk sobalar tıra yüklenerek Hatay afet bölgesine gönderildi

YARALARIMIZI EL BİRLİĞİ İLE SARACAĞIZ

Deprem bölgelerindeki güvenli alanlara kurulan çadır kentlerde yaşayan vatandaşların soğuktan korunmaları amacıyla, Belediyemiz ve sanayi esnafımızın işbirliği ile üretilen sobaları afet bölgesine ulaştırmak üzere ilk tırımız yola çıktı. Mevsimin kış olması nedeniyle vatandaşlarımızın ısınma problemlerinin hat safhaya ulaştığını görüyoruz. Depremzedelerimiz üşemesin diye ilçe esnafımız var gücüyle çalıştı. Tüm yaralarımızı el birliği ile saracağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınları ile ülkemize başsağlığı, tüm yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE ISINMA DESTEĞİ