Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Marmaraereğlisi Belediyesi Miraç Kandili nedeniyle ilçedeki tüm camilerde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Marmaraereğlisi Belediyesi İlçe genelinde camilere ibadet için gelen vatandaşlara kandil simidi dağıtarak, Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın Kandil mesajını iletti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata mesajında; ‘’Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyulduğunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gönül gönüle olmanın yaraları saracak derecede önemi bulunduğunu ifade ederek, Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Kandil simidi dağıtımına yoğun ilgi gösteren Marmaraereğlili vatandaşlar, belediyenin gelenekselleşen kandil ikramlarından memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya teşekkür etti.

Marmaraereğlisi Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı