HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KAPSAMINDA YIL SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Marmaraereğlisi Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ''Hayat Boyu Öğrenme Haftası'' kutlama etkinlikleri kapsamında yılsonu sergi açılışı düzenlendi.

Türkiye genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen, "Her zaman, Her yerde, Herkes için eğitim" sloganıyla gerçekleştirilen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" il ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın katılımlarıyla kutlanıyor

Marmaraereğlisi Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan yılsonu sergisine; İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, Emniyet Müdür V. Metin Temizer, Milli Eğitim müdürü Eşref Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar, kurum müdürleri, kurs eğiticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı

Protokol üyeleri, sergi açılışının ardından sergiyi gezerek, kursiyerlerin hazırlamış olduğu, el sanatları ürünlerini inceleyerek, üretim aşamaları hakkında bilgiler aldılar. Halk Eğitimi Merkezinde sergilenen ürün standlarını tek tek gezerek ürünleri inceleyen protokol üyeleri, sergide emeği geçen idarecileri, kurs eğiticilerini ve kursiyerleri tebrik etti.

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KAPSAMINDA YIL SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ