Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi Belediyesi 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Turnuva’sı Sonuçlandı

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl ilkini düzenlediği ’19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yakmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basışının 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ve 16 takımın mücadele ettiği turnuvanın final müsabakasında Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü ile Konak İnşaat karşı karşıya geldi. Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü, Konak İnşaat takımını 7-2 mağlup ederek, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın ev sahipliğinde, Emlak Konut Villaları Tesisleri’nde gerçekleşen programa, kurum müdürleri ve sporcular katıldı.

Final maçının ardından konuşma gerçekleştiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; müsabakaların fairplay çerçevesinde tamamlandığını belirterek, turnuvaya katılan tüm kuruluşlara teşekkür etti. Başkan Hikmet Ata, " Bu yıl ilkini düzenlediğimiz 19 Mayıs futbol turnuvamızda ilçemizden 16 takımla ile bir araya geldik, kaynaştık. Maçın sonucu ne olursa olsun takımlardaki oyuncular bizim kardeşlerimiz. Dostluğun kazandığı turnuvamızda mücadele eden tüm genç kardeşlerimi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü, oldukça çekişmeli geçen final müsabakasını, 7-2 kazanarak şampiyonluğu elde etti. İkinciliği Konak İnşaat alırken turnuvanın üçüncü ise Ayyıldız Takımı oldu. Maçın ardından, ödül töreni düzenlendi.