Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Başkan Hikmet Ata’dan, 15 Temmuz Mesajı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ata, tarihi destanlar ve kahramanlıklar ile dolu olan büyük Türk Milleti, 5 yıl önce bugün genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle yeni bir destan daha yazdığını belirtti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’15 Temmuz 2016 gecesi tarihi nice zaferlerle dolu yüce milletimiz; bir kez daha tarihine ve ecdadına yakışır bir şekilde, darbeye kalkışan içimize sızmış hainlere, destansı bir şekilde gereken dersi vermiştir. Milli mücadele döneminde olduğu gibi, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain darbe girişimi karşısında milletimiz etle tırnak olmuş, hep birlikte darbecileri püskürterek, hainlere hadlerini bildirmiştir.’’ dedi.

Milletimiz Ülkesine Sahip Çıkmıştır.

Başkan Hikmet Ata; ‘’Milletimiz ülkesine sahip çıkmıştır.251 vatandaşımız, gözünü kırpmadan şehit olmuş, binlerce vatandaşımız yaralanmış, gazilik ünvanını kazanmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, şehitler köprüsü, meydanlar, caddeler, sokaklar üniformamızı gasp etmiş düşmanlar tarafından vicdansızca bombalanmıştır.15 Temmuz Destanı hepimizindir. Darbeye direnerek, bu uğurda can veren 251 şehidimiz ile 2 bin 193 gazimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Yüce Allah’tan böyle hain bir girişimin bir daha tekrarlanmamasını ümit ediyorum.’’ dedi.