Merhaba, bugün 10 Aralık 2018 Pazartesi
Ev hanımlarından çini kursuna yoğun ilgi"Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılan sır altı çini uygulama kursuyla ev hanımları çiniye renklerle hayat verirken aile bütçelerine de katkıda bulunuyorlar."

Ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği sır altı çini uygulama kursuna katılanlar ilk önce desen dersi alarak basit motiflerden daha kompleks motiflere doğru çalışmalarını sürdürüyorlar.

AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Marmaraereğlisi Belediyesi eğitmeni Yazgül Tunç tarafından verilen kursta çini çalışmalarını oluşturan ev hanımları ürettikleri eserleri satarak aile bütçelerine katkı sağlayabiliyorlar.

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde her yaştan kursiyere yönelik kurs bulunduğunu aktaran Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Gençlik Merkezimizde gençlere yönelik açtığımız kursların yanı sıra ev hanımlarına yönelik kurslarımız da bulunuyor. Bunların başında sır altı çini uygulama kursumuz gelmekte. Kursumuzda çiniye renklerle ve motiflerle hayat veren ev hanımları ürettikleri eserleri satarak aile bütçelerine katkı sağlayabiliyorlar. “dedi.

Ev hanımlarından çini kursuna yoğun ilgi