Başkan Ata ve İl Tarım Müdürü Oktay Öcal Çiftçilerle Bir Araya Geldi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhan Alim ve AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Gökmen ile Yeniçiftlik Mahallesi’nde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandalar ile bir araya geldi.

İlçe halkından tarım ve hayvancılık sektöründe çalışmalarını sürdüren çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı da tarım ve hayvancılık konularında, sektöre dair görüşmeler yapıldı. Vatandaşlarla karşılıklı görüşerek sorunlarını ve önerini bizzat dinlemek istediklerini belirten İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal ‘’Bu toplantıda bizlere iletmek istediğiniz sorunları ve önerileri dinleyip Belediye Başkanımızın da katkılarıyla hep beraber çözüm bulmaya çalışacağız.’’ dedi.

‘’Köylü milletin efendisidir.’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; Yeniçiftlik Mahallesi’ne gelerek yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti. Bu tür toplantıların ilçedeki çiftçiler açısından faydalı olduğunu belirten Başkan Ata; ‘’Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir. Türkiye’nin gerçek sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür’. Ülkemizin en verimli tarım arazilerinin bulunduğu güzel Tekirdağ'ımızın tarımsal üretim alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunun bilincindeyiz. Çiftçilerimiz; buğdaydan, ayçiçeğine kanoladan, karpuz ve kavuna birçok mahsul üreterek hem ülkemizin hem de ilçemizin önemli bir ihtiyacına katkıda bulunuyor. Emekçilerimizin her zaman arkasındayız. Yeni projelerle; ilçemizin önemli bir geçim kaynağı olan toprağımızın, tarımsal verimliliğini ve üretimi arttırmak için belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın her zaman destekçisi olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Toplantı Marmaraereğlili çiftçilerin sorunlarının ve önerilerinin karşılıklı olarak değerlendirilmesi ile son buldu.

Başkan Ata ve İl Tarım Müdürü Oktay Öcal Çiftçilerle Bir Araya Geldi