Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
BAŞKAN ATA, ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Teşkilatı’nın 194’üncü kuruluş yıl dönümü ve 01-07 Eylül “Zabıta Haftası” nedeniyle, Belediye Başkanı Hikmet Ata; zabıta memurlarının ve tüm Zabıta Teşkilatının Zabıta Haftasını kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Belediye ve vatandaş ilişkilerinde köprü vazifesi üstlenerek büyük bir özveri ve gayretle görevlerini yerine getiren Zabıta Teşkilatı’mız; planlı, düzenli, güvenli bir ilçe için gece gündüz demeden birçok zorluğa göğüs geriyorlar. Huzurlu ve mutlu bir Marmaraereğlisi için çıktığımız bu yolculukta en ön safta yer alarak çalışmaları ile bizlere güç veren zabıta personelimiz başta olmak üzere, tüm Zabıta Teşkilatının gününü kutluyor, kazasız belasız görevler ve üstün başarılar diliyorum. Hepinizin Zabıta Haftası kutlu olsun.

Zabıta Müdürü Ufuk Bozan da görevlerini yerine getirirken vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Ata'ya teşekkür ederek, çiçek takdim etti.