Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİ’NDE KORONAVİRÜS DENETİMİ YAPILDI

Koronavirüs önlemleri kapsamında ‘’#saglıkicinhepimizicin’’ sloganıyla başlatılan uygulamada ilçe genelinde koronovirüs denetimleri gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde bugün gerçekleştirilen denetimler kapsamında, Marmaraereğlisi’nde de ekipler sahaya indi. İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Belediye Başkanı Hikmet Ata, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdür vekili Salih Elekçioğlu, ilçe Tarım ve Orman Müdürü Burhan Alim, İlçe Sağlık müdürü Dr. Sevil Murtezani ile Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek, Muharrem Şen ve Toplum Sağlığı Merkezi personeli koronovirüse karşı farkındalık oluşturmak için denetimlere katıldı.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde; temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetim gerçekleştirildi. Tedbirlere uyulmasının salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ettiği vurgulandı.

Marmaraereğlisi Belediyesi olarak halkın sağlığı için sık sık denetim gerçekleştirdiklerini kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz etmektedir. Vatandaşlarımız hassasiyet içinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyduğunu görüyoruz bizde belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyor, denetimleri aralıksız olarak sürdürüyoruz.’’ dedi.

MARMARAEREĞLİSİ’NDE KORONAVİRÜS DENETİMİ YAPILDI