‘’Marmaraereğlilerin Ayağı Çamura Değmeyecek’’

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve mahallelerde, yol yapım, kaldırım bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, göreve geldiği günden bu yana “ Bozuk yol kalmayacak.” sloganıyla yol yapım çalışmalarının talimatını vermişti. İlk günden bu güne tüm Marmaraereğlisi genelinde bir yandan kilit parke taş bir yandan da sıcak asfalt ve Marmaraereğlisi’nde ilk defa Başkan Ata dönemiyle yapılmaya başlanan, sıkıştırabilir beton yol çalışmaları, yoğun bir şekilde devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; aciliyet durumları dikkate alınarak yaptığı değerlendirmeler sonucunda, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı 10 mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında son olarak; Sultanköy Mahallesi Çınaraltı Mevkiinde, deniz bağlantı sokakları kilit parke taşı döşemesi yapılırken,  Kamaradere Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışması yapılarak yaya ve taşıt geçişlerine uygun hale getirildi.

‘’Hiçbir vatandaşımın ayağı çamura değmeyecek’’

Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediyesi Başkanı Hikmet Ata, ‘’Havaların ısınmasıyla beraber yol çalışmalarımızı da hızlandırmış bulunmaktayız. Bütün mahallelerimizde yılların getirmiş olduğu sorunlar var. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kilit Parke Taş, asfalt, sıkıştırılabilir beton yol gibi, aciliyet durumunu ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak, merkez mahalle ayırmaksızın çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Birçok mahallemizi çamurdan kurtardık. İnşallah tüm Marmaraereğlisi sakinlerimizi temiz ve güzel yollara kavuşturacağız. Hiçbir vatandaşımın ayağı çamura değmeyecek. Marmaraereğlilere en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. ‘’ dedi.

‘’Marmaraereğlilerin Ayağı Çamura Değmeyecek’’