Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonu Yenilendi

Marmaraereğlisi Düğün Salonu koronavirüs önlemleri kapsamında yenilendi.

Marmaraereğlisi Belediyesi, genelgeye göre açılan düğün salonlarında ilçe vatandaşlarına daha iyi bir hizmet verebilmek adına yenilendi.

İlçe Düğün Salonunun bahçesini de düzenleyerek düğün merasimlerinin yapılması için uygun koşulları sağlayan Marmaraereğlisi Belediyesi yeni evlenecek çiftlere bu özel günleri için güzel bir ortam oluşturdu. Ekipler, salonun iç kısmında da yenilemeye giderek tadilat işlemlerini tamamladı.

Pandemi dolayısıyla düğün salonunda alınması gereken tüm tedbirler alınarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Konuyla ilgili Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’İçinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla belirli kurallar çerçevesinde gerçekleştirilecek olan düğünler için gerekli olan tüm önlemlerimizi aldık. Düğün yapılamayan süreci doğru değerlendirerek düğün salonumuzun eksiklerini giderdik. Hem salonumuzun içerisinde, hem de bahçesinde gerekli olan tadilat işlemlerini gerçekleştirerek vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Bende düğün yapacak olan çiftlerimize şimdiden hayırlı olsun diyerek, kurallar konusunda hassas davranmalarını rica ediyorum.’’ dedi.

Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonu Yenilendi