Engelli Vatandaşlar Evlerinde Ziyaret Edildi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen 10-16 Mayıs Engelli Haftası dolayısıyla ilçe de bulunan engelli vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.

Ülkemizin içinde bulunduğu salgın hastalık dolayısıyla birçok etkinliğin iptal edilmesiyle sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek yapılan ziyaretlerde Başkan Ata ve Başkan Yardımcısı Şen, engelli vatandaşlara maske ve erzak dağıtımı yaptı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde engelli vatandaşların Engelliler Haftası’nı kutlayan Başkan Ata; ‘’ Bu yıl yaşanan pandemi dolayısıyla birçok etkinliğimizi iptal etmek zorunda kaldık. Yaşadığımız bu süreçte kurallara dikkat ederek vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızı evlerinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak ziyaret ettik. Bu gün vesilesiyle her vatandaşımız birer engelli adayı olduğunu unutmadan yaşamalıdır. Yapacağımız bu empati onların hayatlarını kolaylaştırmaya yarayacaktır. Tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası’nı kutluyorum.’’ dedi.

Engelli Vatandaşlar Evlerinde Ziyaret Edildi