Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Mahallelerin Sorunları Yerinde İnceleniyor

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen Yakuplu, Türkmenli ve Çeşmeli Mahallelerine ziyarette bulundu. Gerçekleştirdiği ziyarette muhtarlar ile birlikte mahallelerin sorunlarını yerinde inceledi.

Mahallelerde gerekli görülen işlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Şen, aynı zamanda mahalle muhtarlarına dağıtılmak üzere maske verdi. Marmaraereğlisi Belediyesi’nin kendi bünyesinde üretmiş olduğu maskeler mahalle muhtarlarına teslim edilerek buradan vatandaşlara dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Mahalle muhtarları ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Şen; ‘’ Belediye olarak mahallelerimizde olan sorunları muhtarlarımızdan dinleyerek hareket ediyoruz. Bu şekilde sorunları direkt ilk muhatabından öğrenmek iki taraf içinde daha faydalı oluyor. Bizler de çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz. Ziyaret ettiğimiz mahallelerde görüşmüş olduğumuz muhtarlarımızdan almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda ekiplerimizi bu doğrultuda çalışması yönünde görevlendireceğiz. Salgın hastalık korona virüs kapsamında elzem önem taşıyan maskelerimizi kendilerine teslim ettik. Onlar da vatandaşlarımıza ulaştıracaktır. ’dedi.

Mahallelerin Sorunları Yerinde İnceleniyor