İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Gerçekleştirildi

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Marmaraereğlisi’nde gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni,  Marmaraereğlisi Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlendi. Törene Kaymakam Sayın Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Personel Albay Bayram Ölçücüoğlu, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe protokolü, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmanın ardından Mehmet Akif Ersoy’u anlatan video yayını ile devam etti. Piyes gösterisi ve ödül töreni sonrasında İstiklal Marşı konulu resim sergisinin gezilmesi ile programa son verildi.

Tören sonunda Kaymakam Sayın Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Personel Albay Bayram Ölçücüoğlu ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ettiler.

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Gerçekleştirildi