Merhaba, bugün 3 Temmuz 2020 Cuma
Bugün Fidan, Yarın Çocuklarımıza Nefes

Marmaraereğlisi’nde Mavi, Yeşil İle Buluşmaya Devam Ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, Marmaraereğlisi’nin tarihi doğal güzelliğini, yeşil ile buluşturmaya devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatlarıyla, Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeniçiftlik Mahallesi’nde fidan dikim yaptı.

Doğaya ve doğal güzelliklere önem verdiğini yaptığını çalışmalar ile de gösteren Başkan Ata; ‘’ Marmaraereğlisi, Trakya’da mavinin ve yeşilin buluştuğu, tüm bunların tarihle harmanlandığı ülkemizin ender yerlerinden biri. Yaptığımız çalışmalar ile ilçemizin çehresini değiştirmek adına adımlar atıyoruz. Bunları tabi ki doğayı koruyarak yapıyoruz. Bugün dikilen her fidan, yarın çocuklarımıza nefes olacak. Yapılan her işte geleceğimizi ve bizden sonra ki kuşakları düşünerek çalışmalar yapmalıyız. İlçemizin tarihi ve konumu itibariyle kendine has bir güzelliği var. Biz bunu daha da ortaya çıkarmak adına çalışmalarımıza dur durak bilmeden devam ediyoruz.

Bugün Fidan, Yarın Çocuklarımıza Nefes