Merhaba, bugün 16 Nisan 2024 Salı
Doğalgaz Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Marmaraereğlisi Belediye Hizmet Binası’nda Marmaraereğlisi Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek yönetiminde Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. proje müdürü Mansur Shahrashoub ile birlikte doğalgaz çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Marmaraereğlisi ilçesi dahilinde yapılan doğalgaz çalışmaları Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmekte olduğundan Marmaraereğlisi Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen toplantıya, Yeniçiftlik Mahallesi’nde Millet Caddesi üzerinde ikamet eden site sakinleri davet edildi.

Marmaraereğlisi Belediyesi ilgili ekipleri tarafından yapılan sunumda, yapılacak olan doğalgaz çalışmaları detaylı olarak anlatıldı. Toplantıda konuşan Marmaraereğlisi Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek: ‘’ Biz hizmet vermek adına belediye olarak elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda da elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Önemli olan bölgemizde ikamet eden tüm vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanabilmesidir. Bu amaçla yaptığımız toplantıda yapılacak olan tüm çalışmalar hakkında sizi bilgilendirmenin yanı sıra istişare de yaparak ortak noktaya ulaşmayı hedefledik. İlçemizde yaşayan her vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek doğrultusunda, Belediye Başkanımız Hikmet Ata’nın önderliğinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.‘’ dedi.

Doğalgaz Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı