Marmaraereğlisi Belediyesi´nin Yaz Okulu Öğrencilerine Sürpriz Gezileri Devem Ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, Gençlik Merkezi Yaz Okulu’nda eğitim gören öğrencilere Aqua Park gezisi düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren; Gençlik Merkezi Yaz Okulu’nda eğitim-öğrenim gören çocuklar, sürpriz geziler kapsamında yüzme sporunu deneyimlemeleri için Aqua Parka götürüldü. Marmaraereğlisi Belediyesi’nin kendilerine tahsis edilen araçlarıyla Aqua parka giden öğrencilerimiz havuza girip doyasıya eğlenerek suyun tadını çıkardılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ''Uzman eğitmenlerimizle birlikte gerçekleştirilen bu aktivite ile öğrencilerimiz unutamayacağı güzel bir gün yaşadılar.Yoğun bir eğitim-öğrenim yılı geçiren öğrencilerimizin, kısmende olsa stres ve yorgunluklarını atabileceği güzel bir gün yaşamalarına vesile olmak hem Marmamaraereğlisi Gençlik Merkezi olarak hemde öğrenci velileri olarak büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır.Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'müz, öğrencilerimizin ve velilerimizin talepleri olduğu sürece sürpriz gezilere devam edecektir.'' dedi.