Başkan Ata’dan Kamaradere Güzelleştirme Derneğine Ziyaret

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kamaradere Güzelleştirme Derneğinde, Kamaradere Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hikmet Ata, belediyenin çalışmaları hakkında Kamaradere Mahallesi sakinlerine bilgiler verdi. Halktan gelen soruları tek tek cevaplarken mahallelinin talep ve şikayetleri de ilgili birim ve kurumlara iletilmek üzere kayıt altına alındı.

Teşekkür Plaketi Takdim Edildi

Kısa dönemde Kamaradere Mahallesi’ne yapılan katkılardan ve hizmetlerden dolayı Kamaradere Güzelleştirme Derneği Başkanı Saim Boz, Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya Teşekkür Plaketi taktim etti.

Mahalle sakinleriyle sohbet edip eksikleri dinleyen Başkan Hikmet Ata "Nazik davetiniz ve plaketiniz için teşekkür ediyorum. Bölgemizin sorunlarını yerinde inceleyip, halkımızla birlikte çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kamaradere Mahallemiz hakettiği hizmetleri sırasıyla alacaktır." dedi

Başkan Ata’dan Kamaradere Güzelleştirme Derneğine Ziyaret