Başkan Ata’dan Kurban Bayramı Mesajı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin ve Marmaraereğlisi halkının Kurban bayramını kutladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:

“Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Saygıdeğer hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı'nın insanlığa, İslam alemine, ülkemize, Marmaraereğli’mize; sağlık ve huzur getirmesini diliyor, geleceğe hep sevgiyle, inanç ve umutla baktığımız nice bayramlar diliyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun” dedi.