Merhaba, bugün 16 Nisan 2024 Salı
Marmaraereğlisi Plaj Voleybolu Halk Turnuvası Başladı

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde gerçekleşen Plaj Voleybolu Halk Turnuvası muhteşem etkinliklerle başladı.

İlk olarak sabah saatlerinde halk karşılaşması ile turnuva başladı. Ardından profesyonel voleybolcular bir gösteri maçı yaparak izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla Plaj Voleybolu Halk Turnuvası açılış seremonisi gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış seremonisinde Başkan Hikmet Ata bir konuşma gerçekleştirdi.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Bunaltıcı yaz ayları olması nedeniyle hem vatandaşlarımızın eğlenmesi hem de otizme farkındalık oluşturmak adına Marmaraereğlisi Belediyesi olarak böyle bir etkinliğe imza attık. Üç gün boyunca yapılacak olan voleybol turnuvasıyla vatandaşlarımızın keyifli vakit geçireceklerine inanıyorum. Sosyal belediyeciliğimiz devam edecektir. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Başkan Hikmet Ata’nın konuşmasının ardından otizmli çocuklar plaj voleybolu oynayarak izleyicilerden büyük alkış aldı. Oyunların oynanmasının ardından otizmli çocuklara madalyaları takıldı.

Programa katılanlar arasında; Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Başkan Yardımcıları Muharrem Şen ve Sinem Özüpek, MARSAD Başkanı MARTAŞ Limanı Genel Müdürü Orhan Çebi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Marmaraereğlisi Plaj Voleybolu Halk Turnuvası Başladı