Marmamaraereğlisi’nde Çevre Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; yaz mevsimi dolayısıyla uzayan yabani otların temizliği ve çim biçme çalışmalarını ilçenin dört bir tarafında sürdürüyor.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda çalışmalarını gerçekleştiren ekipler; yabani ot temizliği ile çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlarken, daha estetik bir görünüme de kavuşmasını sağlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, hem halkın sağlığı, hem de çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor.

‘’HALKIMIZIN SAĞLIĞI VE ÇEVRE TEMİZLİĞİNE ÖZEN GÖSTERİYORUZ’’

Halkın sağlığı ve çevre düzenlenmesinin ön planda olduğunu, ilçenin her noktasında ekiplerin çalıştığını vurgulayan Belediye Başkanı Hikmet ATA; ‘’Vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha temiz yaşam alanları sunmak amacıyla; park, bahçe, kaldırımlar, refüjler ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz ilçemizin çehresini değiştirecek çalışmalarını yaz ayları boyunca devam ettirerek,  halkımıza daha estetik park, bahçe ve mesire alanları oluşturacak. Ayrıca vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Halkımızın sağlığı ve çevre temizliğine özen gösteriyoruz dedi.

Marmamaraereğlisi’nde Çevre Temizlik Çalışmaları Sürüyor