Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi Belediyesinden Park ve Bahçeleri İyileştirme Çalışması

Marmaraereğlisi Belediyesi ilçe genelindeki çocuk oyun parklarını yenileme ve yeni oyun alanları açma çalışması başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde başlatılan çalışmalarda, mevcut oyun gruplarının tamiri gerçekleştirilirken; kullanılmaz hale gelen çocuk oyun grupları da yenileriyle değiştiriliyor.

Belediye Başkanı Hikmet Ata, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; parkların geleceğimizin teminatı çocukların ve ailelerin vakit geçirmek için tercih ettikleri en önemli sosyal alanlar olduğunu belirtirken ‘’ Tüm mahallelerimizde, eski parklarımızda yenileme çalışması yapıyoruz. Oyun parklarını yenilemekte ki amacımız; oyun alanlarında çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak. Çevre düzenlemesi yapılan ve oyun araçları yenilenen parklarda ekiplerimiz, ailelerin ve çocukların güven içinde olması için, periyodik olarak kontrol ve bakım çalışması yapacaklar." İfadelerini kullandı.

Marmaraereğlisi Belediyesinden Park ve Bahçeleri İyileştirme Çalışması