Başkan Hikmet Ata Müteahhit, Mimar ve İnşaat Mühendisleri İle Toplantı Yaptı

Meclis Salonunda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilk olarak müteahhit, mimar ve mühendislerin sorunlarını dinledi.

Marmaraereğlisi’nin hızla geliştiğini belirten Başkan Ata, “Ekonomik olarak Türkiye geneline baktığımız zaman Marmaraereğli‘mizde inşaat sektörü hızlı bir şekilde ilerliyor. Güzel konutlar ve projeler ile gün geçtikçe kaliteyi daha da arttırarak İlçemize hizmet ediyorsunuz.” dedi.

Sorunları karşılıklı görüşmek adına bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Ata; “Burada karşılıklı olarak daha iyiye, daha güzele, daha hızlı bir şekilde sizlere nasıl hizmet edebiliriz? Toplantı neticesinde karar alıp bu kararımızı uygulama niyetindeyiz.’’ Dedi

Başkan Ata; “Biz; bu işlere sizlerle beraber el ele, gönül gönüle rahat bir şekilde ivme kazandırmak için buradayız. Belediyemiz, yapı denetim firması, mimarlar ve müteahhitler kendilerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirecek ve böylece vatandaşlarımızın işi kolaylaşacaktır. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en seri şekilde vermektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Hikmet Ata Müteahhit, Mimar ve İnşaat Mühendisleri İle Toplantı Yaptı