Merhaba, bugün 22 Mayıs 2019 Çarşamba
Başkan Hikmet Ata başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı"Marmaraereğlisi Belediyesi´nde 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hikmet Ata, başkanlığında yapıldı."

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Nisan ayı meclis toplantısında Başkan Hikmet Ata, yeni seçilen meclis üyelerine hitap etti.

Yeni meclisin uyum içerisinde şehrin gelişmesi amacıyla kararlar alması temennisinde bulunan Başkan Hikmet Ata, "Yeni meclis üyelerimizle birlikte şehrimize yakışır hizmetlerin ortak kararlar alınarak buradan çıkmasını, uyumlu ve huzurlu bir meclis olacağımızı temenni ediyorum. İlçemize hayırlı olsun. "şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından 10 gündem maddesinin görüşülmesiyle meclis toplantısı son buldu.

Başkan Hikmet Ata başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı