MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Marmaraereğlisi Belediyesi; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Bahattin Çavdar; 24 Kasım öğretmenler günü sebebiyle Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı ardından protokol ve beraberindekiler Marmaraereğlisi Anadolu İmam Hatip Lisesi’de düzenlenen anma programına katıldı.

Okullar tek tek ziyaret edildi ve öğretmenler tebrik edildi

Anma töreni ve açılış töreninin ardından Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Bahattin Çavdar ile Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü personeli, ilçede bulunan okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenlere hediyelerini takdim ettiler.

Belediye Başkan Vekili Bahattin Çavdar, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın selamlarını ileterek; “Öğretmen, sadece öğreten, bilgiyi aktaran insan değildir. Öğretmen, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten öğrencisini bir cevher gibi işleyen kişidir. Öğretmenlerimiz, çocuk ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, bizlere, çocuklarımıza, ülkemizin geleceğine emek veren öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, aramızdan ayrılmış olan bütün öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI